Måder at spare penge i Vancouver

Emnet for privatøkonomi og investering er en meget stor en. De fleste personlige investorer har ikke en masse penge til at starte med og så er det vigtigt at gøre hver cent tæller. Følgende er nogle tips til håbefulde investorer, der skal beslutte, hvilke investeringer til at inkludere i deres portefølje. Derefter købe kun lokkevarerne på hver købmand, og få resten af dine ingredienser på uanset supermarked generelt tilbyder de bedste priser. Dette slår dagligvarer til en meget længere affære — tager det flere timer til pore gennem cirkulærer, gøre dine planer, og derefter gå på indkøb på flere forskellige butikker — men besparelser er helt sikkert værd at tid.

Stedet for at gå på en stor, ekstravagante tur, pakke bilen op og se nogle af seværdighederne i din omkringliggende område. En af de bedste ferier jeg nogensinde har taget var da min søn var spæd – vi bare pakkede bilen og kørte rundt Minnesota, til sidst camping for et par dage langs den nordlige bredden af Lake Superior. For en uges afslappende ferie var det utrolig billig og helt uforglemmelig, også. En anden strategi er at undersøge rejse belønninger kreditkort til måder at tjene gratis hotelophold og flybilletter.

Når det kommer til investering, bare se ikke på antallet af afkast – high-gebyr midler kan spise løs på din opsparing og massivt reducere dit reden-æg. Indeksfonde er et populært valg for lav-gebyr investeringer (og de udkonkurrerer ofte dyrere aktivt forvaltede fonde). Uanset hvor du sætter dine penge – uanset om det er 401 (k), IRA eller investeringskonto, ser på gebyrerne.

Ikke drik overdrevent. Mens en drink eller to med venner ikke vil såre dig, kan regelmæssig drukkenskab forårsage alvorlige problemer i det lange løb som leversygdom, nedsat mental funktion, vægtøgning, delirium og endda døden. 10 desuden kan sygepleje en alkoholafhængighed være en massiv økonomisk byrde.

Gemme fra din forsyningsselskaber som vand og elektricitet kan give et lille beløb, men når de sættes sammen i en periode, vil du blive overrasket over hvor mange penge kan du spare fra denne lille handling. Indføre nogle små ændringer på din købsadfærd; Det betaler sig at huske altid basere dit køb på hvad du har brug for i stedet for hvad du ønsker. Begrænse brugen af din kreditkort; i stedet, gøre det til et punkt at betale kontant.

Hvis du er studerende, er du i lykke. Lægge op en lærebog om Amazon-websted, og du vil ofte se en leje indstilling nær den sædvanlige købe brugt og købe nye valg. Dette lader dig betale et reduceret gebyr for at låne en bog i slutningen af semestret. På det tidspunkt, kan du returnere lærebogen til Amazon ved hjælp af gratis forsendelse.

Archived:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.