12 små livsstilsvaner du kan vedtage for at spare flere penge

Vi skrev en lang artikel med tricks til at spare på fødevarer bill mens stadig spise god mad, men jeg ønskede at tilføje noget lignende i en lettere at læse punkt form format let anvendelige som reference. Denne måde, vil det være let at konsultere og tage nye idéer eller få et genopfriskningskursus om nogle smarte tricks til at spare penge på Paleo. Den værste del er, de er forebygges gennem spiser bedre og være mere aktive. Du behøver ikke at foretage gigantiske forandringer lige bortrejst, men små skridt som at få op til gang i hele dag eller at vælge grøntsager i stedet for pommes frites som en side kan få dig i gang.

Det er en spændende ny fase i dit liv, men uden ordentlig planlægning, kunne det ende i hjertesorg og økonomisk katastrofe. Før du hopper i hovedet først, er her 9 ting at overveje. Brug dette som din egen personlige checkliste for at gøre flytningen, vellykket og fuld af glæde i år for at komme.

I stedet vurdere dit forbrug vaner før du opretter dit budget. Spore hver en krone der krydser din vej, indgående og udgående, for en måned. Bruge personlige finansiere software til at registrere og kategorisere dine indtægter og udgifter – mange programmer vil hente data direkte fra din bank og kreditkort-konto og vil udvikle et budget for dig baseret på de registrerede oplysninger. Brug dette som udgangspunkt, og op til fornyet vurdering efter tre måneder, seks måneder og derefter hvert år. Tweak dit budget som nødvendigt for at oprette en plan du kan følge, der også tillader dig at nå dine mål.

med al hvad angaar, før rådgive hen sigt liv med livsforsikring, måske være mere realistisk. Hvis du ikke dør af 90 til 95 så alt det er penge du har betalt ind i politik på sigt liv listerally gået til helvede. du vil ikke få pengene tilbage. Derudover hele livsforsikring min være en smule mere, men i sidste ende når man ser på hele billedet amd virkelig uderstand livsforsikring og forskellen på sigt og hele, hele livet gør mere fornuft andgives du at ekstra dækning bør du overgå en alder af 90 95. men så du også nødt til at overveje, hvis du beslutter at udvide det til hele lfe… tage alder og medicinske lidelser i faktor samt perscriptions. bare fordi en virksomhed er du omfattet under udtrykket, betyder ikke, de vil affinde dig med hele livet. Desuden bør du være i stand til at få hele livet i en senere alder, omkostningerne vil være langt højere, end det ville være, hvis du skulle skifte i en yngre alder. så udtrykket liv faktisk ikke smart… billigere ja, men ikke smart.

Bemærk, at leveomkostninger kan variere baseret på den lokale finansielle klima. Mens det er muligt at overleve på $1.500 for et par måneder i Detroit eller Phoenix, kan dette ikke selv betale en måneds husleje for en billig lejlighed i New York City. Hvis du bor i et dyrt område, skal dit nødfond naturligvis til større.

Vi bruger baby-ledede fravænning: Dette er bare en virkelig underligt betegnelse for en måde forældre, det betyder at du fodrer din baby, hvad du spiser. Da jeg først begyndte at fodre Weston fast føde, jeg brugte timer i køkkenet purere alle min egen babymad. Så jeg lærte om baby-ledede fravænning og indså, at jeg kunne (for det meste) bare fodre ham hvad vi spiste. Ingen grund til at købe dyre babymad. Hvis vi gik til en restaurant eller et sted hvor jeg ikke kunne kontrollere kvaliteten af mad, ville jeg bringe ham en avocado eller banan og give det til ham i sin naturlige tilstand og tekstur.

Archived:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.