Vores vej til selvforsørgelse

Husk alder lang ordsprog “tidligt i seng tidligt at stige”, uanset den opgave, man sætter for sig selv, den tidligere ene starter det bedre, det samme gælder med pensionering. Online pensionering planlægning kan bidrage til at skabe din finansielle planer med de nødvendige data, der kræves som din indkomst og din pension datoen eller året. Jeg bruger en masse tid overbevisende mennesker, der FI er et værdigt mål, uanset om du har nogen interesse i evnen til at gå tidligt på Pension.

Mens hendes udgifter er helt dækket af hendes besparelser, hendes mand stadig virker, men efter eget valg. Velkommen til EarlyRetirementGuy hvor du kan følge min rejse til økonomisk uafhængighed og førtidspensionering. Men en masse af førtidspensionister pensioneret tidligt specifikt så at de kan gøre et job, der er mere tilfredsstillende, men måske ikke betale meget eller noget overhovedet.

En praksis med konstant likviditet kan tilføje en ydelsesbaseret pensionsordning at opnå endnu større før skat besparelser ud over 401 (k). 4% reglen er kendt som sikker tilbagetrækning sats, eller udgifter bør du være i stand til at trække sig ud af din opsparing hvert år, når du går på Pension uden at røre hovedforpligtet.

Slette tanker om at ville en anden til at administrere dine penge for dig og begynde at tjene penge i din søvn. Ikke oplyst antages her at din leveomkostningerne før pensionering er tilfredsstillende efter pensionering. Ud af din månedlige indkomst, $2,771 vil gå til opsparing og du får $1,396 at leve.

Mange, der er nu ved at nå pensionsalderen har indset, at de bør have begyndte at gemme deres pensionering tidligere. Disse fordele omfatter social sikkerhed indkomst, Medicare sygeforsikring og evnen til at trække pensionering konto midler uden straf.

Jeg ønsker at nyde pensionering og gøre de ting jeg kan lide at gøre. Vi har ikke planer om yderligere ejendom forlig penge, så den eneste indkomst generation vil jeg have vil komme fra mine investeringer. Folk har brug at tænke over deres tilsigtede livsstil efter pensionering, mens de gør disse planer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.