Fordele ved finansiering af forretningsaktiver i stedet for at betale kontant

Med rentesatser så billigt i disse dage, de fleste små-mellemstore virksomheder vælger at finansiere deres forretningsaktiver i stedet for at betale kontant. Disse aktiver omfatter lastbiler, anlæg og maskiner. Disse aktiver bliver i stigende grad vendt over hver 4 – 5 år som teknologien forbedres, generel slitage stiger fra krævende arbejdsbelastninger og beskatningen levetid af aktiver forkorter.

Så hvorfor ikke bare betale kontant!! Det har været et stort år i erhvervslivet, vi har masser af kontanter, og vi kan lige så godt bare betale for aktivet direkte.

Nå dette kan være sandt, men hvad der sker næste år, hvis salget langsom og midler er der ikke til at dække virksomhedens generalomkostninger og udgifter. Det er her, finansiering bliver en værdifuld del af enhver virksomhed, og følgende er mange af de fordele, der er forbundet med at gøre det.

1. lås en fast rente i op til 5 år afhængigt af det aktiv, der finansieres. Disse satser varierer, men på nuværende tidspunkt er ca. 7,5% fastlagt afhængigt af, hvilket aktiv der finansieres, og lånets løbetid

2. Brug et bestemt finansprodukt, f. eks. Med en Chattel Mortgage – kunden ejer aktivet fra den første dag, kan kræve GST op foran og renter/afskrivning i løbet af lånets løbetid. Ansæt Køb – Ansæt det nu med en mulighed for at eje senere. Kræve renter/afskrivning over lånets løbetid. Finance lease – Finance Company køber aktivet; du nyder fuld fordel af aktiv for regelmæssige afdrag, med finansiering selskab afhændelse af aktiv ved udgangen af sigt. (altid kontrollere disse, som produktet bedste suiter med din revisor)

3. strukturere dine tilbagebetalinger for at bevare cash flow i erhvervslivet. Dette opnås ved at vælge mellem 1 – 5 års vilkår med eller uden ballon/restbetalinger. Disse endelige betalinger skal passe ind i ATO-retningslinjerne og er tilgængelige for produkterne som nævnt ovenfor.

4. Hold dig på forkant med dine konkurrenter med den nyeste teknologi ved at opgradere dit aktiv forbrukslån svar på dagen oftere. Dette ville være en enorm dræn på dine penge, hvis du trækker på din kontantreserver.

5. etablere fremragende kreditvurderinger med finansfolk, der tillader yderligere udlån i fremtiden at vokse og accelerere din virksomhed over andre konkurrenter

Disse er blot nogle af de fælles fordele ved finansiering snarere end at betale kontant. Da hver virksomhed adskiller nogle af disse kan ikke vedrøre din virksomhed, men generelt disse punkter er bestemt værd at overveje, når erhverve din nye virksomhed aktiv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.